ייעוץ מסעדות, ליווי מסעדות במשבר, הלוואות ומימון

ייעוץ מסעדות
ייעוץ למסעדה
חילוץ מסעדה ממשבר
הלוואות
גיוס משקיעים

 

רוצים לפתוח מסעדה?

מתלבטים אם לקנות זכיינות?

רוצים להפוך את העסק שלכם לרשת מזכה?

רוצים להתרחב?

רוצים לצאת ממשבר?

אנו, בג.נ.ה החזקות מומחים לכל אלה ועוד...

פתיחת מסעדה חדשה: הליווי שלנו יחסוך לכם כסף רב, יחסוך לכם זמן יקר.  עם הליווי של ג.נ.ה החזקות תמנעו מטעויות יקרות, וטעויות במסעדנות עלולות לעיתים לרסק את העסק ולהדיר את רגלי הלקוחות.

נייעץ לכם ונלווה אתכם משלב התכנון ועד לליווי תפעולי שוטף של העסק.

מעט על משברים במסעדות:

זה קורה למסעדות הכי טובות...

כל מסעדה תיקלע למשבר כזה או אחר במהלך חייה. בכדי לאבחן את הסיבות למשבר - חובה לנתח בצורה אובייקטיבית מה הגורמים למשבר.

הסיבות הנפוצות למשברים במסעדה הינם:

- משבר כלכלי בארץ.

- משבר בענף התיירות (אם נתח מחתך הלקוחות שלכם תיירים)

- משבר בטחוני המשפיע על מצב הרוח הלאומי

- פתיחה של מרכז מסעדות חדש וגדול המשפיע על היצע המסעדות בארץ

- אופנת מיקום, דוגמא עכשווית טובה היא שרונה המושכת קהל למסעדותיה על חשבון מקומות אחרים.

- שינוי אופנתי בטעם הקהל לדוגמא: מסעדות סיניות שאינן באופנה ומרביתן נסגרו.

- עונות השנה לדוגמא מסעדות בקרבת הים יעבדו היטב בקיץ ופחות טוב בחורף.

- ביקורות שליליות של מבקרי מסעדות וחוות דעת על המסעדה.

- הזנחה בתחזוקת המסעדה, ברמת הנקיון.

- ירידה ברמת השירות

- ירידה ברמת המוצר

- ירידה ברמת הניהול

- משבר במוטיבציית העובדים והמנהלים במסעדה.

- בחירת ספקים לקויה

- גניבות

- תמחור מרושל

- עליית מחירים מתמדת: חומרים, שכ"ד, דמי ניהול,  ארנונה, חשמל, מים שכ"ע.

- בלאי גבוה

- אי ניצול עודפים

עם ג.נ.ה החזקות תוכלו לצאת מהמשבר!

*ניתוח כולל ומקיף של תקלות וכשלים

*הכנת תכנית עסקית מפורטת

*תכנית שיווק ומכירות סדורה

*בדיקת התכנות וחקר שוק
 *ניתוח דוחות כספיים ומצב תפעולי
*גיוס משקיעים- קרנות לעסקים קטנים, בנקים, גורמים פיננסיים
*גיוס אשראי  הקרן בערבות מדינה, האגודה הישראלית להלוואות, קרנות הסוכנות היהודית
*שיווק ומכירות
*הדרכת משאבי אנוש
*ליווי תכנון אדריכלי
*רישוי עסקים
*ליווי בינוי / שיפוץ
*ליווי קולינרי מלא -הכנת תפריט ואימון צוות
*רכישת ציוד
*ניתוח עלויות וקביעת מחירים
*ניהול המלאי
*ניהול הרכש, מו"מ מול ספקים
*הכנת תזרים מזומנים
*תכנית פיתוח ואופק עסקי
*ניהול שוטף, דוחות כספיים
*ניהול המטבח כולל הקטנת פחת, שימוש בעודפים, בטיחות מזון
*מיתוג
*בקרת איכות שוטפת וביקורת לקוח מדומה
 
מאמרים וכתבות בנושא:
מאמר מס' 1
מאמר מס' 2
מאמר מס' 3
מאמר מס' 4
מאמר מס' 5
מאמר מס' 6