top of page

ייעוץ מסעדה, הקמת מסעדה, תכנית עסקית מסעדה

הקמת מסעדה
ייעוץ להקמת מסעדה
קניית מסעדה
רכישת מסעדה
בניית מסעדה

רוצים להקים עסק חדש?

חושבים לקנות עסק קיים?

חשבו היטב לפני כל פעולה: כ-60 אחוזים מעסקי המזון נסגרים במשך 5 שנות חייהם הראשונות(!).  דאגו לעצמכם לליווי מקצועי מתאים של ג.נ.ה בהוצאה פעוטה וכדאית אשר תגדיל מאד את סיכוי הצלחתכם.

 

מי לא חולם להקים מסעדה משלו?

אז יש לכם רעיון  מדליק? קונספט חדיש? הסתובבתם בעולם וראיתם משהו שאין בארץ? חושבים שראיתם עסק קיים ואתם יכולים לעשות טוב יותר, מוצלח יותר, ריווחי יותר?

רגע!  חכו רגע, קחו נשימה עמוקה וחשבו שוב... 

מהי מסעדה? מהו עסק מזון? 

עסקי מזון בכלל ומסעדה בפרט היא עסק שמתאפיינת בפרטים הבאים:

עסק אופנתי, אשר אורך חייו קצר באופן יחסי,  וזקוק לשינויים וריענונים כל הזמן בכדי לשרוד.

עסק המייצר תוצרת מהרבה מאד חומרי גלם  טריים, עם חיי מדף קצרים והרבה קלקולים ובלאי.

מחירי המזון משתנים בתדירות גבוהה הבתאם לעונה ולפגעי מזג האוויר (קרה, גלי חום, ברד וכו')

פריט מזון רבים  מגיעים בייבוא אשר בו משתנה הרגולציה לעיתים קרובות.

לקראת חגים תמיד יגיעו עליות מחירים תלולות ברוב חומרי הגלם. 

עסקי המזון עתירים במשאבי אנוש (עתירי עובדים ומנהלים) בעלויות שאינם נמוכות.

עסק שבו הציודים מתבלים במהירות וזקוקים לתחזוקה מעולה ולתיקונים תדירים.

עסק עם רישוי מורכב, הכולל היתרים מכל גורם אפשרי: משרד הבריאות, משטרה, כיבוי אש, איכות הסביבה וכמובן רשות מקומית.

רישוי עיריית תל אביב  לדוגמא, תכנית הנגשה ועוד...

עסק שמאכיל עשרות רבות של סועדים מידי יום וחשוף לסיכונים של בטיחות מזון.

אם כל אלה לא מספיקים, העסק גם חשוף לסיכון כלכלי רב מהסיבות הבאות:

ההשקעה במסעדה היא גדולה ולעיתים קרובות גדולה מאוד - מאות אלפי שקלים ועד מליוני שקלים. צפו בכתבה

בתנאי שוק ריאלי רצוי להחזיר השקעה תוך תקופה של כ-5 שנים.

שוק המסעדות חשוף מאד למצב בטחוני, ולמצבי רוח לאומיים.

מלצרות במדינתינו היא מקצוע זמני ביותר, ולא קל לגייס ולהכשיר מלצרים ומלצריות ברמה גבוהה.

לוקח זמן לצבור מוניטין חיובי המשתקף בריבוי לקוחות.

רק תכנון מטבחי מדוייק, והדרכת טבחים מצויינת תדע להעמיד את מטבח המסעדה ברמה גבוהה במבחני לחץ.

כתבה בגלובס - המדריך להקמת מסעדה

כתבה בוואלה "איך פותחים מסעדה"

כתבה במקו "מאיזה טעויות להמנע בפתיחת מסעדה"

אל תכנסו להרפתקאה שכזאת ללא ליווי מתאים!

קראו את המאמר שסוקר את הסטטיטיקה.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ג.נ.ה החזקות בעלת נסיון מתאים להוביל אתכם אל ההצלחה! 

בתהליך הליווי שלנו, אנו נמנע מבעדכם לבצע טעויות שעולות ממון רב:

תהליך של תכנון מוקדם הכולל סקר שוק, סקר התכנות ותכנית עסקית מפורטת עם יעדים מוגדרים .

תכנית בניה או שיפוצים עם ליווי אדריכלי וכספי הדוק  בהתאם לתקציב וללא חריגות.

תכנון מטבחי מדוקדק בהתאם לתפריט.

פיקוח על הבניה / השיפוץ.

ליווי הרכישה: תאורה, מיזוג, אודיו / וידיאו, ריהוט, כלים וכל הנלווה.

רישוי מלא. 

הכנה מדוקדקת של המסעדה והצוות עד לתפעול מלא.

תכנון קולינרי מלא ומדוקדק עם ניתוח עלויות, ניתוח הליכים, ניצול עודפים, והדרכת עובדים ומנהלים.

קביעת מחירים.

בחירת ספקים,

בטיחות מזון שוטפת.

ניהול השיווק והמחירות

מיתוג

יח"צנות

ועוד...

ותמיד עולה השאלה: כמה זה עולה?

התשובה פשוטה: מעט מאד, כיוון שאנו חוסכים  לכם גם המון כסף בהוצאה ישירה, וגם מובילים אתכם אל ההצלחה - מה שמונע מכם לאבד הכל...

אל תהססו, התקשרו עוד היום לקבלת הצעה.

 

מאמרים נוספים על הקמת מסעדה:

מאמר מס' 1

מאמר מס' 2

מאמר מס' 3

מאמר מס' 4

מאמר מס' 5

bottom of page