ייעוץ מזון מהיר
מסעדות מזון מהיר
זכיינות מזון מהיר

ייעוץ מזון מהיר, זכיינות , ייעוץ קולינרי

מסעדות למזון מהיר הן בהחלט עסק רציני...

מסעדות מזון מהיר מגישות מזון שאותו ניתן לקנות וללכת. במסעדות קיימים גם מקומות ישיבה לאלה החפצים לאכול במקום. חומוס,פלאפל, שניצל, פיצה, שוורמה, המבורגר, סנדוויצ'ים, וייטנמי, תאילנדי, אסייתי ועוד עד בלי סוף....

 

המזון המהיר חייב להיות מוגש במהירות לסועד מרגע ההזמנה, הכנת מזון זה מדגישה את האחידות, העלות הנמוכה ומרכיבי מזון הנבחרים בזכות היותם מהירים להכנה ובעלי מראה וטעם טרי. כדי לעמוד בדרישות אלה יש צורך לעתים קרובות ביישום ידע מתחום הנדסת המזון, שימוש בתוספי מזון שונים וטכניקות לעיבוד מזון המשנות את הרכבם של מרכיבי היסוד מצורתם המקורית ומפחיתה לעתים את ערכם התזונתי.

 

מסעדות למזון מהיר  מתאפיינות במראה נקי ויעיל, סגנון בולט מרחוק, ושילוט עם לוגו בולט, מיקומים עם תעבורה רבה של קהל המאפשר חשיפה לקהל גדול מעובר במקום.

 

כלל ראשון וחשוב ביותר הוא מיקום המסעדה, הכלל השני הוא חשיפה מירבית לצרכי הקהל לדוגמא: קהל לקוחות עם הכנסה ממוצעת, עם הפסקת צהריים ממוצעת של 30 דקות בלבד, בהם נדרשים העובדים לקנות את המזון ולאכול בזמן קצר זה.

הכלל השלישי הוא יכולת ייצור ושירות חזקים מאד (פיקים) בזמן קצר לדוגמא: הגשת ארוחת צהריים של מאות מנות בין השעות 12:30 ועד שעה 14:00.

אנו, ב - ג.נ.ה החזקות מכירים היטב את סוגיות המזון המהיר, ונוכל לתת לכם פתרונות כוללים:

פיתוח מוצרים ייעוץ קולינרי.

הקמת מסעדות.

תפעול.

הרחבת פעילות.

הקמת רשת

מכירת זכיונות וכל נושא אחר במזון המהיר.

התקשרו עכשיו!