ייעוץ בתי קפה, הקמת בית קפה

ייעוץ בתי קפה
הקמת בית קפה
פתיחת בית קפה
קניית בית קפה
רכישת בית קפה

"סוף מעשה במחשבה תחילה"...

את ענף בתי הקפה, ניתן לסווג כאחד הענפים הקשים והתחרותיים בארץ, גם ואולי בעיקר הוא סובל מאחוזי הצלחה נמוכים לבתי עסק מתחילים, ובשנותיהם הראשונות. כל מי ששוקל לפתוח בית קפה שואל עצמו בית קפה חדש ועצמאי או חלק מרשת?

מה הסיבות לכך? מה עדיף?

- מותגים: בשנים האחרונות בארץ, נוצרו מספר רב של רשתות בתי קפה  כמו ארומה, קפה ג'ו, קפה קפה, לנדוור, קקאו, גרג, קופי'ס, אילן'ס, לואיז, ארקפה, מקס ברנר, רולדין,  קפה הלל ועוד רבים אחרים שלא מניתי (לא כולן מוכרות זכיינות)... רשתות בתי הקפה נהנות מיתרון יחסי בתנאים הבאים:

* שיווק ופרסום מרכזי כחלק מהרשת.

* בדיקות כדאיות  על יד הרשת.

*מניעת תחרות בין סניפים.

*נסיון וידע רב בקביעת מקום סניף הזכיינות.

*מיקומים מרכזיים והומים מתאפשרים לרשתות עקב רצון המשכירים בנוכחותם.

*סטנדרטים קבועים בהקמה, ליווי אדריכלי וקבלני על כל הציוד הנדרש בעלויות קבועות מראש.

* מיתוג מרכזי בולט

* קהל הלקוחות מכיר את העיצוב, המוצר והמחיר, ולכן מגיע אל בית העסק.

* חומרי הגלם נרכשים במרוכז בכמויות גדולות,  במחירים נוחים ובתנאים משופרים.

* הרשת מספקת לזכיין מוצרים מוגמרים על ידי מטבח מרכזי (בחלק מהרשתות).

* הרשת מעניקה לזכיין הלוואות נוחות (כחלק מהרשתות)

*הרשת תומכת בזכיין  אם נקלע לקשיים ועוזרת לו כלכלית ותפעולית (בחלק מהרשתות)

*הרשת תמכור את סניף הזכיין לזכיין אחר אםברצונו למכור (בחלק מהרשתות).

 

*הזכיין נהנה מהמוניטין של הרשת, ויכול למכור כמויות גדולות כבר מיום הפתיחה.

*ליווי ובקרה של הרשת על כל פרט  תפעולי אצל הזכיין.

*הקטנת סיכון משמעותי לכשלון.

*חסרון - תשלום משמעותי לרשת עבור שירותיה.

 

בית קפה במותג פרטי:

מחירים בהקמה ועלויות חומרים - לפי כישורי המיקוח של הבעלים.

צבירה איטית וקשה של מוניטין .

שיווק, פרסום ומיתוג עצמאי.

תחרות רבה.

קביעה עצמית של סטנדרטים ועלויות חומרים.

ייצור עצמי, חישוב עלויות עצמי.

"יציאה" (מכירה) קשה ובזול. - הפסד עלויות הקמה.

מימון בעזרת בנקים וגופים חוץ בנקאיים - קשה וללא עזרה.

אפשרות למוצר ייחודי שונה ומגוון.

עצמאות וחופש תפעולי מוחלט

אפשרות התאמה ותגובה בהתאם לשוק, לביקושים ולאופנה באופן עצמאי.

אין תשלום עבור זכיינות.

 

בכל מקרה של זכיינות או רכישת זכיון חובה עליכם לבדוק ביסודיות ובצורה מקצועית את תנאי הזכיינות על כל ההיבטים המקצועיים שלהם.

אנו, ג.נ.ה החזקות נעשה זאת עבורכם עם כל הידע והנסיון ומבלי להשמיט אף פרט גדול כקטן.

 

בכל מקרה של בית קפה במותג פרטי, השתמשו בשירותינו הטובים, אשר יחסכו לכם ממון רב:

 

קראו המאמר שסוקר את הסטטיטיקה.

ג.נ.ה החזקות בעלת נסיון מתאים להוביל אתכם אל ההצלחה! 

בתהליך הליווי שלנו, אנו נמנע מבעדכם לבצע טעויות שעולות ממון רב:

תהליך של תכנון מוקדם הכולל סקר שוק, סקר התכנות ותכנית עסקית מפורטת עם יעדים מוגדרים .

תכנית בניה או שיפוצים עם ליווי אדריכלי וכספי הדוק  בהתאם לתקציב וללא חריגות.

תכנון מטבחי מדוקדק בהתאם לתפריט.

פיקוח על הבניה / השיפוץ.

ליווי הרכישה: תאורה, מיזוג, אודיו / וידיאו, ריהוט, כלים וכל הנלווה.

רישוי מלא. 

הכנה מדוקדקת של בית הקפה והצוות עד לתפעול מלא.

תכנון קולינרי מלא ומדוקדק עם ניתוח עלויות, ניתוח הליכים, ניצול עודפים, והדרכת עובדים ומנהלים.

 

 

קביעת מחירים.

בחירת ספקים.

בטיחות מזון שוטפת.

ניהול השיווק והמחירות

מיתוג

יח"צנות

ועוד...

ותמיד עולה השאלה: כמה זה עולה?

התשובה פשוטה: מעט מאד, כיוון שאנו חוסכים  לכם גם המון כסף בהוצאה ישירה, וגם מובילים אתכם אל ההצלחה - מה שמונע מכם לאבד הכל...

אל תהססו, התקשרו עוד היום לקבלת הצעה.

 

מאמרים נוספים על הקמת בית קפה:

 

מאמר מס' 1

מאמר מס' 2

מאמר מס' 3

מאמר מס' 4

 

 

אל תפתחו בית קפה ללא הייעוץ של ג.נ.ה החזקות!