top of page

לימודי יזמות מסעדות

ג.נ.ה החזקות, מקיימים קורס מסעדנות וקייטרינג. הקורס מדגיש את הפן הכלכלי של יזמות המסעדות - למתן כלים להצלחה מסחרית מירבית לבוגרי הקורס. הקורס מותאם לפרטיים אן לקבוצות קטנות

משך הקורס:ע"פ תכנית אישית

תכנית פרקטיקום, משובצת בהדרכה אישית.

תכנית הלימודים:

מבוא: המסעדנות כדרך חיים :

למה לפתוח או לא לפתוח מסעדה?

סוגי המסעדות בארץ ובעולם.

מהי יזמות?

קניית מסעדה קיימת, הקמת מסעדה חדשה או הקמת מסעדה בזכיינות.

מיקום המסעדה.

התכנית העסקית:.

הרעיון, תמצית מנהלים, חזון.

הגדרת תפקידים ותקנים.

ניתוח כלכלי.

חקר שוק.

חיזוי כלכלי.

ניתוח נקודת איזון.

תקציב הקמה, תקציב תפעולי..

תכנית שיווק.

מיתוג.

קידום מכירות בתוך המסעדה.

מימון התכנית העסקית –גיוס כספים , גיוס משקיעים.

 

 

הקמת המסעדה:

בחירת אדריכל.

בחירת ציוד.

תקציב הבניה.

רישוי עסקים.

מכרזים.

תכנון המטבח.

קבלן מבצע.

בחירת קופות – הדור החדש.

תכנת ניהול BACK OF THE HOUSE.

הקמת גוף עסקי – עוסק / חברה / שותפות.

 

תפעול המסעדה:

שיבוץ תפקידים..

המסעדה והרשויות..

גיוס משאבי אנוש.

הדרכת מנהלים.

הדרכת עובדים.

שימור עובדים.

ניהול שוטף.

ניהול המטבח.

ניהול ספקים ורכש.

עלויות המזון.

ניהול החשבונות.

ניתוח דוחות כספיים.

הרצה.

בניית תפריטים ועלותם.

ניהול המלאי.

סטנדרטים בבטיחות מזון.

ביטוח:  ביטוח עסק, חבות עובדים.

יח"צ מסעדות.

יין ומשקאות: תפריט היין, מכירת יין במסעדות.

בר ואלכוהול: ניהול בר, מכירת משקאות חריפים.

מימון:

בנקים.

סוגי הלוואות פרטי / ממשלתי.

ניהול האשראי.

ניהול ספקים.

תזרים מזומנים, ניהול חשבון בנק.

 

bottom of page