ייעוץ עסקי לענף המזון

March 17, 2016

קחו קונטרול על העסק שלכם.

לעוס

 

לעוסקים בענף המזון שלום רב, לכל העסקים שבענף המזון יש מאפיינים רבים שווים: אופנה, חומרי גלם רבים עם חיי מדף קצרים, בעיות רבות וקשיים ברישוי, עלויות חומרי גלם משתנים בקצב מהיר, חומרים זמינים   בעונות החגים, עונתיות, משאבי אנוש קשים להשגה, וכח אדם רב הנדרש בעסק, שעות רבות של פעילות רצופה, תחזוקה בעייתית ועוד מאפיינים רבים אחרים.  כל אלה מובילים את ענף המזון למאפיין אחד עקרי: חוסר יכולת מעבר לתפעול היום יומי, לראות לטווח רחוק, לתכנן לטווח רחוק, לחשוב באופן יצירתי מרחיק לכת, להציב יעדים ולהתוות דרך פעולה להשגת היעדים שהצבנו. לכן בענף המזון ואני מתכוון לאולמות וגני אירועים, מסעדות, בתי קפה, זכיינות, וכל בעלי המקצוע שנותנים שירותים לענף האירועים כגון צלמים, חברות מוסיקה, מעצבים, מפיקים, קד"מ, שוזרי פרחים, אודיו / וידיאו ואחרים, זקוקים לגוף חיצוני שיתבונן לתוך העסק באופן אמיתי ואובייקטיבי, בכדי לאבחן את כל נקודות התורפה שבעסק, וכמובן כיועצים , יוכלו להתוות תכנית עסקית ראויה לעסק.  התוויית תכנית עסקית מקיפה שכזאת, כרוכה בעבודה רבה של חקר שוק, בחינת התחרות בענף ובמקום הגיאוגרפי בו מצוי העסק, ובחשיבה יצירתית להעניק לעסק זהות ייחודית משלו, עם מיתוג, שיווק ומכירות משלו, תהליך הייעוץ נעשה בצורה אינטראקטיבית מלאה עם בעלי העסק, צוות העובדים , וכל הגורמים החיצוניים המלווים את העסק כגון רואה חשבון, הנהלת בנק, יועץ משפטי, גורמי רישוי וכן הלאה.  היועץ יידע לנצל את כישורי המנהלים והעובדים בארגון, בכדי לתת לעובדים בעסק הרגשת שיתוף מלאה והתחשבות אשר בסופו של תהליך כל עובד ייתן מעצמו מאה אחוז מאמץ וגם יותר להצלחת העסק. מטרתו העקרית של תהליך הייעוץ הוא להגדיל את ריווחי העסק לטווח קצר כמו לטווח רחוק ולהביא לשגשוג. הייעוץ מתאים לעסק בהקמה, עסק בתחילת דרכו, עסק המחפש לשפר תוצאות עסקיות וכמובן לעסק במשבר.  כמובן שהתהליך הכרחי לבדיקת נאותות ברכישת עסק קיים כמו גם לפני מכירתו.  אני כאן כדי לענות על כל שאלה בענייני ייעוץ עסקי לענף המזון 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

פוסטים אחרונים
Please reload